Welke kleuren combinaties zijn er mogelijk?

Het combineren van een basic kleur is altijd wat makkelijker dan het combineren van een gewaagde kleur, zoals roze. Dit is toch een van de trends die deze zomer helemaal hip gaat worden. Het is daarom wel van belang dat je deze kleurencombinaties goed doet. Dit kan er namelijk ook wel een beetje raar uit gaan zien als je het niet op de juiste manier combineert! Welke felle kleuren kan je dus combineren met welke? Hieronder is er een mooi overzicht gemaakt  van alle kleurencombinaties die mogelijk zijn.

Roze

Roze wordt niet altijd gezien als een mannelijke kleur maar het staat toch erg mooi. Roze kan heel mooi gecombineerd worden met wit, vooral zomers. Een mooie fel roze bloesje met een witte broek is super trendy. Vooral als je al wat uurtjes in de zon hebt liggen bakken.

Koraal rood

Het dragen van koraal kleuren kan je outfit gelijk wat stoerder maken. Het voegt eigenlijk een beetje pit toe aan de outfit. Dit is erg mooi te combineren met wit of een nude kleur. Combineer eens een nude broek met een koraal kleurige trui.

Lichtbruin

Dit wordt ook wel camel genoemd. Dit is een hele mooie kleur die een beetje western uitstraalt. Gecombineerd met denim ben je helemaal in de mode. Een mooie spijkerbroek van bijvoorbeeld PME Legend met mooi lichtbruine suède schoenen eronder zal helemaal hip zijn.

Zilver

Een zilveren blouse met lichte kleuren zoals licht blauw stralen mode uit. Hier hoef je niet te denken aan het felle zilver maar meer het zilver dat tegen het grijze aanzit. Dit kan zowel zomers als s ‘winters erg mooi staan.

Dus ga eens de uitdaging aan en probeer de bovenstaande kleuren eens te combineren!

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *