V-hals T-shirts voor onder een overhemd

Veel mannen dragen een T-shirt onder hun overhemd maar een “normaal” T-shirt onder een overhemd staat vaak slordig omdat dit meestal erg wijd is en vaak op krult op een plaats waar jij dat niet wil. Soms is het T-shirt ook te kort en trekt het uit je broek terwijl je overhemd wel in je broek blijft zitten. Maar wat draag je dan onder je overhemd? Want welk shirt is onzichtbaar onder je overhemd? Kijk dan eens op onze site. Wij verkopen V-hals T-shirts met een perfecte pasvorm waarbij de contouren onzichtbaar zijn.

Unieke V-hals T-shirts met 3 diepte maten

Onze collectie met V-hals T-shirts voor onder een overhemd is uniek, van uitstekende kwaliteit en hebben een fijne pasvorm. Omdat niet iedereen wil dat zijn
T-shirt zichtbaar is onder zijn overhemd hebben wij V-hals T-shirts met verschillende dieptes van de hals te weten: de basis V-hals, de medium V-hals en de diepe V-hals. De diepte van de hals van het T-shirt geeft aan hoeveel knoopjes van je overhemd je open kunt laten zonder dat het T-shirt zichtbaar is.

  • 1 knoopje van je overhemd open: het basic V-hals T-shirt
  • 2 knoopjes van je overhemd open: het medium V-hals T-shirt
  • 3 knoopjes van je overhemd open: het diepe V-hals T-shirts

V-hals T-shirts voor iedereen

Je hoeft onze V-hals T-shirts natuurlijk niet alleen onder een overhemd te dragen. Onze V-hals T-shirts zijn verkrijgbaar in de maten van XS tot en met 4XL en in vele mooie kleuren. De V-hals T-shirts zijn gemaakt van 100% American Cotton, voorgewassen en voorgekrompen. Hierdoor krimpt het T-shirt niet meer als het wordt gewassen. De T-shirts zijn extra zacht en zitten heerlijk.

V-hals T-shirts zijn extra lang en eenvoudig te koop

Onze V-hals T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer dan de meeste T-shirts zodat het shirt beter in de broek blijft zitten. Koop de V-hals T-shirts in die kleuren die jij mooi vind en combineer deze met kledingstukken uit je kledingkast. Online zijn al onze V-hals T-shirts gemakkelijk te bestellen.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *