Hoe koop je de leukste tassen online?

 

Tassen zijn niet alleen maar functioneel, maar dienen ook als de ultieme accessoire om je outfit mee op te leuken. Tassen kun je in fysieke winkels kopen, maar online heb je misschien nog wel meer keuze. Ben je ook benieuwd hoe je de beste tassen deal online kan scoren? Lees dan gauw verder!

 

1. Soms bieden online shops speciale kortingscodes.

Vaak worden kortingscodes gedeeld op de social media van de betreffende shop, maar soms worden ze ook uitgegeven wanneer je je inschrijft voor hun nieuwsbrief. Let dus vooral even op of je niet ergens een kortingscode kan scoren zodat je niet te veel voor je tas zal betalen.

 

2. Kijken en vergelijken.

Twijfel je tussen meerdere tassen? Bestel ze dan gewoon allemaal! Veel webwinkels hebben tegenwoordig een soepel retourbeleid (check dit altijd wel eventjes na, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan! Soms krijg je namelijk geen geld terug, maar enkel een cadeaubon). Het grote voordeel van tassen online kopen, is dat je ze thuis op je gemak kan bekijken. Je kunt dan ook bijvoorbeeld de spullen van je eigen tas even in de nieuwe tas stoppen en kijken of al je benodigdheden erin passen. Ook kun je kijken of de nieuwe tas zal staan bij je huidige garderobe en schoenencollectie. Bevalt de tas toch niet? Dan stuur je het net zo makkelijk weer terug!

 

3. Betalen.

Sommige webshops geven de optie om achteraf te betalen. Dit is natuurlijk erg handig, want zo wordt er geen groot bedrag in één keer afgeschreven als je een grote bestelling wil doen (als je naar aanleiding van tip nummer 2 meerdere tassen tegelijk wil bestellen).

Ben je op zoek naar een nieuwe tas? Deze scoor je natuurlijk bij de grootste tassenwinkel van Nederland: Marington.nl.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *