Hoe je een (designer) tas goedkoop kan scoren

Droom je al jaren van een designer tas van Alexander of Michael? Tassen die je niet zomaar kunt kopen? Wees dan gerust want er zijn genoeg manieren waarmee jij je betaalbare Michael Kors tas of McCartney zo om je arm kan laten hangen. In dit artikel geven wij jou tips hoe jij dames tas leer van grote designers kunt scoren voor een goedkopere prijs.

Sale

Wellicht een obvious tip, maar desalniettemin erg belangrijke tip, let op de sale! Niet alleen H&M en Only hebben vaak een sale, maar ook chique boetieks aan de PC hoofstraat hebben sale. Ook bijvoorbeeld de bijenkorf heeft twee keer in het jaar een fijne sale welke in juni en  in december beginnen. Echter moet je niet direct op de sale afstormen direct bij de eerste dag waarbij meestal tot 30% korting wordt gegeven, maar om nog even te wachten totdat ze 50% korting geven. Zo kan jij je designertas van Alexander Wang Rockie voor minder dan 50% kopen. Ook andere grote merken als Lanvin, Marc Jacobs, en Chloé doen hier vaak aan mee. Niet alleen in de bekende straatjes of Leidsestraat en de PC hoofstraat, maar ook andere grote steden als Den-haag hebben winkels waar jij je designertas kunt scoren.

Outlet

Helaas is het niet altijd sale en daarom is een tweede tip om te kijken naar outlets, welke er bijna elke dag wel zijn. Zo kan je kijken naar outlets in Maasmechelen Village in België of in de Designer Outlet Roermond waar jij je designertas kan scoren. Maar je hoeft hiervoor niet helemaal naar België of naar Parijs af te reizen, het kan ook gewoon gemakkelijk achter je eigen laptop. Kijk bijvoorbeeld online op bijvoorbeeld The outnet. Zo zijn er wel meerdere websites zoals Lederwarenwebshop die designertassen met korting aanbieden.

Sparen

Een andere voor de hand liggende optie is natuurlijk sparen. Ook al kan je natuurlijk geld besparen door op outlets en sales af te gaan, maar vaak met zulke korting zijn de tassen alsnog erg duur, daarom is het belangrijk om te sparen hiervoor.

Dus wil jij een tas goedkoper kopen? Houdt je ogen dus goed open voor sales en outlets en zo score jij snel je mooie tas.

 

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *