Goedkope woonaccessoires

Vind jij het leuk om je huis gezellig te maken met mooie woonaccessoires maar heb je geen groot budget? Lees dan snel verder. Wij geven je de beste tips voor goedkope woonaccessoires. Mooie woonaccessoires hoeven namelijk niet altijd duur te zijn.

Ruil met vrienden of kennissen

Allereerst kun je je eigen woonaccessoires ruilen met die van je moeder, tante of vriendin. Op deze manier heb je altijd wat nieuws, zonder iets nieuws te kopen. En het is ook nog eens heel duurzaam. Vaak raak je namelijk snel op iets uitgekeken terwijl een andere er nog wel van kan genieten. Ideaal dus.

Maak je eigen accessoires

Een andere tip is het maken van je eigen accessoires. Zou kun je bijvoorbeeld zelf een mooi schilderij maken voor aan de muur. Of zelf mooie kussenslopen haken. Je hebt wat leuks te doen en het bespaart veel geld. Gehaakte items zijn namelijk weer helemaal in. Ook kun je je eigen foto’s ophangen of zelf schelpen verzamelen op vakantie en deze in een mooie schaal leggen. Er is altijd wel iets creatiefs te bedenken.

Houten jaloezieen

Houten jaloezieen zijn relatief goedkoop als raamdecoratie en ze geeft een Jaloezie je woning een mooi luxe effect. Bovendien gaan ze erg lang mee dus is het een goede investering. Ook zijn ze makkelijk in het onderhoud en creëren ze een natuurlijk lichtinval.

Verf een muur

Een goedkope manier om iets aan je huis te veranderen is het verven van een muur. Een pot verf is niet zo heel duur en met een nieuwe kleur op je muur ziet je huis er toch opeens heel anders uit. Verven is bovendien ook nog eens heel leuk om te doen.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *