Dit zijn de mannen trends voor deze zomer

Ben je benieuwd wat jij deze zomer moet dragen om er hip uit te zien? Lees dan snel verder. Wij geven je tips welke looks, kleuren en materialen helemaal in zijn deze zomer.

Strepen

Deze zomer zien we veel strepen in de mannenmode. Vooral op t-shirts zijn veel strepen te vinden. De strepen zie je in alle kleuren en groottes. Ook op truien en overhemden zijn we steeds meer strepen. Wil je er deze zomer hip bij lopen? Zorg er dan voor dat je tenminste één shirt met strepen in je kast hebt liggen. Herenkleding kopen kan makkelijk en snel online.

Duurzaamheid

De duurzaamheidstrend zien we ook op gebied van mannenmode steeds belangrijker worden. Mensen worden steeds bewuster in het kopen van kleding. Ze willen dat hun kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt en van duurzame materialen. We zien dus steeds meer biologisch katoen gebruikt worden voor mannenkleding. Ook wordt er steeds meer kleding gerecycled. Duurzame kleding kun je online bestellen of kopen in winkels speciaal voor duurzame kleding, zoals Suitable.

Tropische trend

Wat we ook veel zien in de mannenmode deze zomer is de tropische trend. Deze uit zich in vrolijke motieven van bloemen, planten en dieren. Ook worden er vaak veel kleuren gebruikt. Deze trend geeft een vrolijke, zomerse uitstraling. De Hawaii shirts zijn ook weer helemaal in deze zomer. Maar ook T-shirts met bloemen en planten prints zie je veel terug. Je kunt deze goed combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek.

Denim jasjes

We zien deze zomer veel denim jasjes in de mannenzaken. Dit zijn jasjes gemaakt van spijkerstof. Zij geven een stoere uitstraling en zijn makkelijk te combineren. Ze staan goed bij bijvoorbeeld een groen of wit T-shirt. Ook bij een vrolijk shirt, bijvoorbeeld met bloemen of planten prints staan ze erg goed. Een denim jas gaat ook erg lang mee, dus je hebt er veel plezier van.

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *